Latest Posts

Kolmen raaka-aineen jauhelihakeitto

By 2.48 , , , , ,


Olen osittain keitto-rajoittunut. En tykkää keittovihanneksista tai siitä, että keitossa on jotain hötöä eli tilliä tai muuta vastaavaa vihreetä kasvillisuutta. Joten olen kehitellyt itselleni maailman helpoimman jauhelihakeiton. Tämä ei sellaiselle maistu, joka tykkää, että keitossa on paljon sälää ja ylläreitä, mutta niille, joiden suuhun menee paremmin selkeät palaset ja simppeli maku tämä toimii vallan hienosti. Ja pisteitä saa tietysti tekemisen helppoudesta.

KOLMEN RAAKA-AINEEN JAUHELIKEITTO

  • Kattilallinen vettä
  • läjä porkkanoita
  • läjä perunaa
  • + lihaliemi kuutio/mausteita
Paista jauheliha kasarissa ja mausta suolalla ja pippurilla ja heitä sekaan vaikka vähän paprikamaustetta. Laita vesi kiehumaan ja kuori ja pilko sillä välin porkkanat ja perunat pieniksi paloiksi. Heitä perunat ja porkkanat ja jauheliha kiehuvaan veteen ja keitä soppaa niin, että porkkanat ja perunat ovat kypsiä eli n. 15-20 minuuttia (riippuen palasten koosta). Mausta lihaliemikuutiolla tai kahdella riippuen veden määrästä.  

Tsekkaa myös nämä:

0 kommenttia