Tämä ohje on Kotivinkki -lehdestä ja on muuten hy-vää!
FETA-KUKKAKAALIKUSKUS
- 1 iso kukkakaali
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 2 tomaattia
- 1/2 kurkku
- 200g fetaa
- 200g taateleita
- yhteensä 2dl lehtipersiljaa, korianteria ja minttua
- 50g rukolaa
- 1/2 dl sitruunamehua
- 1tl hunajaa
- 1tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Hienonna kukkakaalin kukinnot hienoksi muruksi monitoimikoneella tms. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulit. Lisää kukkakaalirouhe ja kypsennä sitä pannulla käännellen n. 3-5min. Anna jäähtyä. Pese ja pilko tomaatit ja kurkku kuutioiksi. Murusta tai kuutioi feta. Puolita taatelit ja hienonna yrtit. Yhdistä kaikki raaka-aineet kulhossa. Mausta lopuksi sitruunamehulla, hunajalla, suolalla ja mustapippurilla.
0 kommenttia