Kanaa & Veggies
Tämä resepti on poimittu Healthy Kitchen -kirjasta ja muokattu sen mukaan mitä kaapista ja lähikaupasta tavaraa yleensä löytyy. Kirjan on kirjoittanut Sara La Fountain ja se on täynnä terveellisiä reseptejä ja kauniita kuvia. Kirjassa on minun makuuni useampia turhan monimutkaisia reseptejä noin ainakin arkikokkailuun, mutta tämä alkuperäinen Chicken & Veggies on iisi tehdä ja maistuu hyvältä ja ompa se terveellinenkin!
KANAA & VEGGIES
- 3-5 broilerin rintafilettä
- suolaa
- pippuria
- öljyä
- rasia ruusukaaleja
- 1 parsakaali
- loraus oliiviöljyä
- 2 valkosipulin kynttä
- 1/2 tl chiliä (tuoretta mieluusti jos sattuu löytymään)
- loraus sitruunamehua
- suolaa
- pippuria
Puolita ruusukaalit ja irrottele parsakaalin kukinnot. Laita kaalit paistovuokaan ja lorauta niiden päälle oliiviöljyä ja mausta puristetulla valkosipulilla, sitruunamehulla, chilillä, suolalla ja pippurilla (me olemme käyttäneet myös chilillä maustettua oliiviöljyä tuoreen chilin puutteessa). Pyörittele homma sekaisin. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia.
Ruskista broilerin fileet pannulla tilkassa öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla kumminkin puolin. Paista niin, että fileet saavat kauniin värin (jos fileet ovat paksuja, laitan ne puoliksi jolloin saa useampia ohuempia paloja ja ovat varmasti keskeltä kypsiä). Laita fileet vielä kaalien päälle paistumaan n. 10-15 minuutiksi.
0 kommenttia